Maxi-Cosi CabrioFix autostoel essential black

  Maxi-Cosi CabrioFix autostoel essential black

  139.-
  Essential Black

  Maxi-Cosi CabrioFix autostoel essential black

  De Maxi-Cosi CabrioFix is een veilig en comfortabel autostoeltje voor je baby. Deze autostoel is geschikt voor baby's tot 13 kilogram (0 tot 12 maanden). Het autostoeltje biedt optimale veiligheid en gebruiksgemak. Ook is de Maxi-Cosi CabrioFix eenvoudig te monteren op diverse kinderwagens.

  Veiligheid
  Het Maxi-Cosi CabrioFix autostoeltje komt goed uit de testen van zowel de ANWB als de Nederlandse Consumentenbond en heeft het Europese keurmerk toegekend gekregen. De CabroFix beschikt over het Side Protection System, waardoor je kindje optimaal beschermd is tijdens een zijwaartse aanrijdingen.

  Gebruiksgemak
  De CabrioFix is voorzien van handige haken, waardoor je geen last meer hebt van gordels die in de weg zitten wanneer jij je baby in het autostoeltje wil plaatsen. Verder beschikt de CabrioFix over een praktisch opbergvak, gordelbeschermers en een geïntegreerde zonnekap. Het autostoeltje is licht van gewicht en draagt prettig dankzij de ergonomisch gevormde beugel.

  Comfort
  Juist omdat baby's snel groeien, is de CabrioFix het ideale autostoeltje. De CabrioFix groeit mee met je baby, waardoor je er lang van kunt genieten.
  Bij de CabrioFix wordt een handige zitverkleiner meegeleverd, zodat het autostoeltje vanaf de geboorte is te gebruiken. Zodra je baby groter wordt, verwijder je de zitverkleiner in een handomdraai.

  Installatie in de auto
  De Maxi-Cosi CabrioFix is met behulp van Isofix te monteren. Hiervoor heb je wel de Maxi-Cosi base nodig, deze is apart verkrijgbaar. Maar ook met de gordel is dit autostoeltje veilig te bevestigen.

  Kenmerken
  - Veilig en comfortabel
  - Optimale veiligheid en gebruiksgemak
  - Eenvoudig te monteren
  - Europees keurmerk ECE R44/04
  - Side Protection System
  - Groeit mee met je baby
  - Voorzien van handige haken die de gordels opzij houden
  - Beschikt over een praktisch opbergvak
  - Prettig te dragen, dankzij de ergonmisch gevormde beugel
  - Inclusief zonneklep; geïntegreerd in de rugleuning bij het hoofdeinde. Druk aan de onderkant van de rand en dan kun je het scherm eruit halen. Zie voor uitleg het you tube filmpje bij de beelden
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordel3-puntsgordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (15)

  algemene beoordeling
  (15 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.