Maxi-Cosi Axiss autostoel groep 1 nomad blue, Nomad blue
 • Uitverkocht

  Maxi-Cosi Axissautostoel groep 1 nomad blue

  269.-228.-je bespaart 41.-
  Nomad blue
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Maxi-Cosi Axiss autostoel groep 1 nomad blue

  De Maxi-Cosi Axiss is een praktisch autostoeltje voor kinderen van 9 tot 18 kilogram (9 maand tot 4 jaar). Het unieke aan de Axiss, is de mogelijkheid om het autostoeltje zowel 90° links- als rechtsom te draaien. Dit maakt het mogelijk om je kindje gemakkelijker in het autostoeltje te plaatsen. De hoofdsteun en het gordelsysteem zijn gelijktijdig vanaf de voorkant te verstellen.

  Veiligheid
  Het Maxi-Cosi autostoeltje voldoet aan de laatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04 en beschikt over een kleurenindicator die aangeeft wanneer je het autostoeltje veilig geïnstalleerd hebt. Een foute installatie is hierdoor praktisch uitgesloten. Ook beschikt de Maxi-Cosi Axiss over het Side Protection System. Dit biedt je kindje optimale bescherming bij een aanrijding vanaf de zijkant.

  Gebruiksgemak
  Doordat het autostoeltje 90° kan draaien is het een fluitje van een cent om je kind in het autostoeltje te bevestigen. Wanneer je kind ouder is, kan hij/zij ook eenvoudig zelf in- en uitstappen. Handige gordelhaken zorgen ervoor dat de gordels niet in de weg gaan zitten.

  Comfort
  De Maxi-Cosi Axiss neemt een hoge stoelpositie in de auto in, zodat je kindje naar buiten kan kijken. De autostoel heeft acht verschillende standen van zit- tot slaapstand die soepel te verstellen zijn. Met de Axiss is je kindje gegarandeerd van een relaxte reis.

  Installatie in de auto
  De Axiss kan alleen met behulp van een 3-punts veiligheidsgordel bevestigd worden. Je plaatst de Maxi-Cosi Axiss altijd met de rijrichting mee. Het autostoeltje beschikt over een extra gordelspanner, zodat je de gordel strakker kunt aantrekken.

  Kenmerken
  - Met de rijrichting mee bevestigen
  - Het autostoeltje kan 90° naar links en naar rechts draaien
  - Installatie via een 3-punts veiligheidsgordel
  - Extra bescherming tegen aanrijding van de zijkant
  - Gordelspanner maakt extra stevige installatie mogelijk
  - Praktische gordelhaken houden de gordels opzij
  - Hoofdsteun en het gordelsysteem zijn gelijktijdig van de voorkant te verstellen
  - Voorzien van acht verschillende posities van zit- naar slaapstand
  - Hoge stoelpositie in de auto
  - Gordelbeschermers met antislipmateriaal
  - Voldoet aan de laatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04
  lees meer

  Specificaties

  Garantie