Max Pro Twist 19mm krultang - Zwart
 • + garantie

  Max ProTwist 19mm krultang - Zwart

  54.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Levenslange garantie

  Levenslange garantie

  Max Pro biedt levenslange garantie aan op bijna alle elektronische artikelen! Hoe ontvang je de levenslange garantie? Ga naar www.maxprohair.com/nl/garantieformulier en registreer je product binnen 30 dagen na je aankoop.

  Max Pro Twist 19mm krultang - Zwart

  De Max Pro Twist 19mm krultang - Zwart is een professionele krultang met keramische/tourmaline staaf. Dankzij de staaf van keramiek/tourmaline worden langdurige krullen binnen enkele minuten gecreeërd. De krultang heeft een opwarmingstijd van 4 seconden.
   
  Voor elk haartype
  Vanwege de verstelbare temperatuur tot 220°C is de tang geschikt voor alle haartypen. De krultang beschikt over een lcd-display, waarop je de opwarming van de tang kunt volgen. De handvat is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber hierdoor wordt de handvat nooit warm en ligt deze lekker in de hand.

  19mm krullen
  De 19mm staaf zorgt voor krullen met een diameter van 19mm. De tang heeft dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland kan worden gebruikt. Bij de krultang wordt ook een handschoen geleverd. Deze kun je gebruiken om jouw haar om de staaf te wikkelen.

  Kenmerken
  - Levenslange garantie
  lees meer

  Specificaties

  Garantie