overzicht
Max Pro Krultang Twist 32mm
 • Uitverkocht

  Max ProKrultang Twist 32mm

  57.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Haarverzorgingsapparaten

  Levenslange garantie
  Meld je aan via het garatieformulier en ontvang levenslange garantie bij je Max Pro artikel!
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je deze levenslange garantie?
  Stap 1: Ga naar www.maxprohair.com/nl/garantieformulier en registreer je aankoop binnen 30 dagen via het garantieformulier.
  Stap 2: Na aanmelding ontvang je van Max Pro een bevestiging als bewijs per e-mail.

  Max Pro Krultang Twist 32mm

  Max Pro Twist 32 mm Krultang
  (verkrijgbaar in 18/99mm, 19mm en 32mm)

  Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een mooie bos met beach waves? Dan is de  Max Pro Twist 32mm krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 32mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in stralende beachwaves. Beschadiging van het haar wordt bij de Twist tot het minimale beperkt door de keramische staaf en korte krultijd [één haarlok wordt al in drie seconde gekruld]. Daarbij heb jij dankzij de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte van de krultang [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt getoond op het LCD Display. De verstelbare temperatuur maakt de 32mm krultang geschikt voor ieder – fijn tot dik - haartype en is geliefd bij professionals; kappers en haar stylisten.

  Met de keramische staaf van 32mm maak je krullen met een diameter van 32mm. Ten opzichte van de Max Pro Twist Krultang 25mm zijn deze krullen nonchalanter. De krultang is perfect voor een beach wave look wat momenteel helemaal hip is.

  Veiligheid: Dankzij de rubberen coating op het handvat van de Max Pro Twist, heb je een stevige grip op de krultang en ligt deze lekker in je hand. De bijgeleverde handschoen is hittebestendig waarmee je de haarlokken gemakkelijk en zonder jezelf te verbanden om de hete keramische staaf wikkelt. Binnen 4 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik. Voor gebruik in het buitenland beschikt de Twist krultang  over dubbele voltage.  De Twist valt - na één uur niet gebruikt te zijn - automatisch uit.

  Levenslange Garantie: Na registratie heeft de Max Pro Twist Krultang 32mm levenslange garantie.

  Bijzonderheden:
  - Ionen technologie
  - Automatische shut off functie
  - Kabellengte 2,5 meter
  - Incl. hittebestendige handschoen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand