Max Pro Krultang Miracle 5in1

  Max ProKrultang Miracle 5in1

  169.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Max Pro Krultang Miracle 5in1

  Wil jij een volle bos met krullen maar wel kunnen variëren in het type krul? Dan is de Max Miracle 5in1 krultang perfect voor jou! Een complete krultang met vijf verschillende keramische staven [18/9mm, 19mm, 25mm, 25/19mm & 32/25mm] dat jouw dat je haar gemakkelijk en omzet in verschillende type krullen. Beschadiging van het haar wordt bij de Miracle 5in1 tot het minimale beperkt door de keramische staaf en korte krultijd [één haarlok wordt al in drie seconde gekruld]. Daarbij heb jij dankzij de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte van de krultang [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt getoond op het LCD Display. De verstelbare temperatuur maakt de Miracle 5in1 krultang geschikt voor ieder – fijn tot dik - haartype en is geliefd bij professionals; kappers en haar stylisten.

  Uniek aan de Miracle 5in1 is dat de opzetstukken van deze multifunctionele krultang zijn voorzien van een kwalitatief draaisysteem [i.p.v. klik]. Ieder formaat staaf [keramisch] voorziet het haar van een ander type krul. Des te smaller de staaf, des te kleiner de krul. De staven met een smaller uiteinde zorgen voor een natuurlijk verloop van de krul.

  Veiligheid: Dankzij de rubberen coating op het handvat van de Max Pro Miracle 5in1, heb je een stevige grip op de krultang en ligt deze lekker in je hand. De bijgeleverde handschoen is hittebestendig waarmee je de haarlokken gemakkelijk en zonder jezelf te verbanden om de hete keramische staaf wikkelt. Binnen 4 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik. Voor gebruik in het buitenland beschikt de Miracle 5in1 t krultang over dubbele voltage.  De Miracle 5in1 valt - na één uur niet gebruikt te zijn - automatisch uit.

  Levenslange Garantie: Na registratie heeft de Max Pro Twist Miracle 5in1 levenslange garantie.

  Bijzonderheden:
  - Draaistysteem i.p.v. klik,
  - Ionen technologie
  - Automatische shut off functie
  - Kabellengte 2,4 meter
  - Incl. hittebestendige handschoen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.