Max Pro Föhn Xperience
 • uitverkocht

  Max ProFöhn Xperience

  55.96
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Max Pro Föhn Xperience

  Ben jij op zoek naar een krachtige föhn dat jouw haar snel droogt? Welk haartype je ook bent; lang, kort, golvend, dik, dun, stug, slap of kroes haar, de Max Pro Xperience föhn beschikt over een AC motor met special M power wat zorgt voor een snelle luchtstroom en de droogtijd van het haar verkort. De negatieve ionen technologie ondersteund dit versnelde proces. Negatieve ionen dringen namelijk diep door tot in het haar, welke het haar van binnenuit drogen. Bovendien houden negatieve ionen het natuurlijke vochtbalans op peil - haar schubben sluiten - wat een gezond effect heeft op het haar. Het haar is antistatisch en voelt zacht aan, bovendien blijft het haar langer in het gewenste model.

  De Max Pro Xperience Föhn ligt dankzij zijn lichtgewicht en verfijnd rubberen behuizing lekker in de hand en is daardoor geliefd bij professionals; kappers en haar stylisten.  


  Vanwege de verstelbare luchtsnelheden [twee] en warmtestanden [drie] is de Xperience föhn geschikt voor ieder haartype. Bovendien is Xperience föhn dankzij de dubbele voltage te gebruiken in het buitenland.

  Bijzonderheden:
  - AC motor met M power
  - Ionen technologie
  - Kabellengte 3 meter
  - Coolshot
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Max Pro