Max Pro Evolution stijltang - Zwart
 • + garantie

  Max ProEvolution stijltang - Zwart

  69.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Levenslange garantie

  Levenslange garantie

  Max Pro biedt levenslange garantie aan op bijna alle elektronische artikelen! Hoe ontvang je de levenslange garantie? Ga naar www.maxprohair.com/nl/garantieformulier en registreer je product binnen 30 dagen na je aankoop.

  Max Pro Evolution stijltang - Zwart

  De Max Pro Evolution stijltang - Zwart is een professionele stijltang met titanium platen. Dankzij de flexibele titanium platen is deze stijltang geschikt voor zowel het stijlen als het krullen van jouw haar. De negatieve ionen die de tang creeërt zorgen voor een zacht en glanzend resultaat, bovendien is dit gezonder voor het haar. Ook blijft je haar hierdoor langer in model. De evolution stijltangen zijn voorzien van een LCD display en vanwege de titanium platen erg geschikt voor dik en stevig haar. Daarnaast zijn de evolution stijltangen erg licht in gewicht waardoor ze gemakkelijk glijden door het haar. 

  Voor elk haartype
  Vanwege de verstelbare temperatuur tot 230°C is de tang geschikt voor alle haartypes. Deze tang heeft dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland kan worden gebruikt. Binnen 6 seconden is de stijltang klaar voor gebruik.

  Veilig
  Naast dat de stijltang gemakkelijk te gebruiken is, is deze ook veilig. Door zijn automatische shut-off functie valt de stijltang automatisch uit na 60 minuten ongebruikt te zijn.

  Kenmerken
  - Levenslange garantie
  lees meer

  Specificaties

  Garantie