Max Pro Evolution Limited Edition stijltang, N.v.t.

  Max ProEvolution Limited Edition stijltang

  69.99
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Max Pro Evolution Limited Edition stijltang

  Wil jij stijl, krullen of golvend haar? De Max Pro Evolution stijlt en beschermt je haar met zijn 100% Titanium platen. Door de flexibele platen kan jij ook krullen of golven in jouw haar creëren. Dik, dun, stug, slap of kroes haar? De Evolution stijlt ieder haartype moeiteloos in model. Een professionele haar styling tool welke dankzij zijn lichte gewicht (in zijn klasse) gemakkelijk in gebruik is en gewild onder de professionals; kappers en haarstylisten.

  100% titanium platen
  De Evolution biedt met zijn 100% titanium platen, in tegenstelling tot stijltangen met alleen een keramische coating, een optimale bescherming bij het stijlen van het haar. Doordat de platen van de Evolution niet geheel sluiten, glijdt de stijltang soepel door het haar. De negatieve ionen-technologie zorgt ervoor dat de haarschubben wél sluiten, wat een gezonde werking heeft op het haar. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke glans en blijft het haar langer in model.

  Veiligheid
  De Evolution is binnen 6 seconden klaar voor gebruik. Door de verstelbare temperatuur, behoud jij zelf de controle en is de stijltang geschikt voor ieder haartype. De warmte is in te stellen tot 230°C en wordt weergegeven via een LCD Display. Dankzij de dubbele voltage is de Evolution ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de stijltang voorzien van een veilige shut-off functie. De Evolution valt - na 60 minuten ongebruikt te zijn - automatisch uit.

  Levenslange Garantie: De Max Pro Evolution Stijltang Zwart heeft na registratie een levenslange garantie.

  Bijzonderheden:
  - Ionen technologie
  - Automatische shut off functie
  - Aantal temperatuurstanden: 10
  - Temperatuur (max): 230 °C
  - Temperatuur (min): 130 °C
  - Opwarmtijd in seconden: 8 sec.
  - Ingebouwd display: Ja
  - Plaatdiepte: 2.5 cm
  - Flexibele platen: Ja
  - Draaisnoer: Ja
  - Snoerlengte: 2,5 meter
  lees meer

  Specificaties

  Garantie