Max Factor Lipfinity Lip Colour lipstick - 125 So Glamorous
 • beautydeal

  Max FactorLipfinity Lip Colour lipstick - 125 So Glamorous

  8.9917.99je bespaart 9.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Max Factor Lipfinity Lip Colour lipstick - 125 So Glamorous

  Max Factor Lipfinity Lip Colour 125 So Glamorous is een langhoudende vloeibare lippenstift die ervoor zorgt dat jouw lippen tot wel 24 uur worden voorzien van een prachtige kleur. Het geheim van de Max Factor Lipfinity zit hem in de twee stappen.

  •24 uur langhoudende lipstick
  •Intense, dekkende kleuren
  •Hydraterende topcoat zorgt voor extra verzorging en glans
  •Verbeterde applicator voor ultieme precisie

  Hoe gebruik je Max Factor Lipfinity?
  Stap 1 - Breng de de Max Factor Lipfinity Lip Color 125 So Glamorous aan op schone, droge lippen. Omlijn eerst je liprand met behulp van de precieze Lipfinity applicator. Draai vervolgens de applicator om en vul je volledige lippen in met de gewenste kleur Max Factor Lipfinity brengt aan als een lipgloss, maar droogt na een minuut op als een egale, matte basis die niet af geeft!

  Stap 2 - Om de lippen te hydrateren en glans toe te voegen, breng vervolgens de transparante en vochtinbrengende topcoat aan. Gebruik de heerlijke, zachte topcoat de hele dag door om glans toe te voegen en je lippen te verzorgen.De Max Factor Lipfinity is verkrijgbaar in verschillende kleuren van roze tot rood, van subtiel tot levendig!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking