Mattel Virtual Reality startset
 • Uitverkocht

  MattelVirtual Reality startset

  29.9514.95je bespaart 15.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Mattel Virtual Reality startset

  De View-Master Virtual Reality viewer dompelt je onder in virtuele avonturen. Ontdek de wereld en het heelal. In de afgelopen 75 jaar hebben generaties kinderen de wonderen van 3-D van View-Master ervaren. Ervaar nu de realistische wereld van de nieuwe View-Master VR die werkt met Google Cardboard. Dit innovatieve systeem laat zien wat virtual reality écht inhoudt.

  Download een van de gratis View-Master apps op je compatibele smartphone (niet inbegrepen). Schuif je smartphone in de viewer en zet er een schijfje voor. Je ziet een uitgebreid reality-menu in 3D -- digitale iconen die boven het schijfje lijken te zweven. Maak je keuze, klik op de hendel en reis door tijd en ruimte. Dompel jezelf onder in een nieuwe dimensie. Waar je ook kijkt, omhoog, omlaag, naar links, naar rechts, overal is iets nieuws te zien! Reageer op je omgeving: haal video's, afbeeldingen, leuke weetjes of minispellen op door op de hendel te klikken.

  Met de voorbeeldschijfjes die in de startset zijn inbegrepen, kun je de View-Master VR apps proberen, zoals Ruimte, Bestemmingen en National Geographic: Dierenleven. Ontdek deze nieuwe werelden. Kies de View-Master VR Belevingspakket (apart verkrijgbaar).

  De nieuwe View-Master is kindvriendelijk, geeft veilig toegang tot adembenemende locaties en biedt een leerervaring die je meeneemt naar een andere dimensie. Zoiets heb je nog nooit eerder gezien.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking