Mattel BTS Core J-Hope modepop
 • Sale
 • -50%

  MattelBTS Core J-Hope modepop

  29.9514.95je bespaart 15.-
  J-Hope
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Mattel BTS Core J-Hope modepop

  Laat zien hoeveel je van BTS houdt met de officiële collectie van modepoppen. Je kunt alle 7 artiesten verzamelen!

  Met deze officiële BTS x Mattel J-Hope modepop kun je nog meer liefde tonen voor jouw favoriete idool! j-hope is gekleed zoals je hem kent—hij draagt een pak dat is gebaseerd op de iconische mode van de "Idol" muziekvideo. De pop is 28 cm hoog, heeft vastgeworteld haar en authentieke details om zoveel mogelijk op j-hope te lijken. En met 11 verstelbare punten kun je de choreografie van de muziekvideo naspelen of de pop de houdingen van je favoriete fotoshoot laten aannemen! RM, Jin, SUGA, Jimin, V en Jung Kook zijn ook beschikbaar (apart verkrijgbaar), dus je kunt ze allemaal verzamelen! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - De mode van deze j-hope pop is gebaseerd op het onvergetelijke op maat ontworpen pak dat hij in de "Idol" muziekvideo draagt en is zorgvuldig ontworpen om bij zijn kenmerkende stijl te passen.
  - Er zijn ook modepoppen van de andere 6 BTS-leden beschikbaar (apart verkrijgbaar): RM, Jin, SUGA, Jimin, V en Jung Kook! Verzamel ze allemaal!
  - Ze hebben vastgeworteld haar en je kunt ze bewegen en poses laten aannemen—hun armen, benen en hoofden zijn beweegbaar!
  lees meer

  Specificaties