Dvd-boxen
Mary Higgins Clark collection 3 (DVD)

  Mary Higgins Clark collection 3 (DVD)

  4.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Mary Higgins Clark collection 3 (DVD)

  - I’ll be seeing you:
  Stel je voor: je wordt gevraagd een lijk te identificeren. Eenmaal in het mortuarium wordt het laken van het levenloze lichaam getrokken. Je bereidt je voor op het ergste. En dan kijk je tot je schrik naar je eigen gezicht…. Het overkomt Patricia Collins. De dode vrouw is haar dubbelgangster! Heeft dit mysterie misschien iets te maken met de even plotselinge als raadselachtige verdwijning van haar vader? Patricia gaat op onderzoek uit en ontdekt een duistere samenzwering….

  - The cradle will fall:
  Een zwangere vrouw pleegt zelfmoord. Of tenminste, zo lijkt het. Katie De Maio van het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak samen met patholoog-anatoom Richard Carroll en ontdekt dat het slachtoffer onder verdachte omstandigheden aan haar einde is gekomen. Het spoor leidt naar Westlake Hospital , maar wanneer alle mogelijke verdachten één voor één dood worden gevonden, weet Katie dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar….

  - Try to remember:
  Na 12 jaar afwezigheid keert Lisa Monroe terug naar haar geboortestadje Milford waar ze aan de slag gaat als rechercheur. Haar eerste zaak komt meteen heel dichtbij: de dood van haar oma. Hoewel haar dood op het eerste gezicht op een ongeluk lijkt, ontdekt Lisa dat er sprake is van moord. Alle sporen wijzen op Jake Mitchell die vijftien jaar eerder Lisa’s beste vriendin vermoordde. Toen hij vijftien jaar geleden achter de tralies verdween, zwoer hij wraak op de mensen die tegen hem getuigden, waaronder Lisa en haar oma. Nu is hij op vrije voeten, en lijkt hij die belofte in te lossen….
  I'll be seeing you
  The cradle will fall
  Try to remember
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand