Marvel's Spider-Man Game of the Year edition (PlayStation 4)
 • -17%

  Sony Marvel's Spider-Man Game of the Year edition (PlayStation 4)

  41.13je bespaart 8.86
  49.99adviesprijs

  Marvel's Spider-Man Game of the Year edition (PlayStation 4)

  Stap in het leven van een van de meest iconische superhelden ooit. Marvel's Spider-Man zit boordevol acrobatische kunstjes, improvisatie en alle spinnenweb-actie waar deze muurkruiper om bekendstaat. Je kunt ook rekenen op verschillende elementen die je nog nooit in een Spider-Man-game bent tegengekomen. Speel Spider-Man op een compleet nieuwe manier: doorkruis de stad in parkour-stijl, stort je in nieuwe gevechtactie en ervaar intense blockbuster-setpieces.

  Marvel en Insomniac Games hebben voor deze game de handen ineengeslagen en een gloednieuwe en authentieke Spider-Man-verhaallijn verzonnen. Je kunt dus een Spider-Man verwachten die je nog nooit eerder hebt gezien. In deze game heeft Peter Parker al veel ervaring opgedaan in het bestrijden van alle superschurken in New York. En hij probeert natuurlijk niet alleen negen miljoen New Yorkers te redden, maar ook zijn chaotische leven en carrière in goede banen te leiden.

  Speel als Spider-Man
  Peter Parker heeft als Spider-Man, na jaren ervaring in de misdaadbestrijding, zijn spinnenzintuig perfect onder controle, compleet met dynamische vaardigheden, acrobatische kunsten en een nieuw pak.

  Ervaar een nieuw verhaal
  Welkom in een compleet nieuw Spider-Man-universum, met bekende personages in onverwachte rollen. Stort je in het complexe dubbelleven van Peter Parker, een jongvolwassene met speciale krachten.

  Slinger door een open wereld
  Slinger vrij door New York in epische Marvel-actie met een meeslepende verhaallijn en herkenbare personages.

  Inhoud
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  KleurN.v.t.
  MerkSony
  EAN0711719958109
  artikelnummer16387061

  Inhoud verpakking

  Spider-Man
  Spider-Man: The City that Never Sleeps DLC
  The Heist DLC
  Turf Wars DLC
  Silver Lining DLC

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.