Marvel's Avengers (PC), -

  Square EnixMarvel's Avengers (PC)

  44.57
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Marvel's Avengers (PC)

  Stel je team van Earth’s Mightiest Heroes samen, omarm je krachten en beleef je superheldendromen.

  Marvel Entertainment en Square Enix® onthullen vol trots Marvel's Avengers, een episch actie-avonturenspel dat een filmisch verhaal combineert met solo- en coöperatieve spelervaringen. Het spel, dat wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics® in samenwerking met Eidos-Montréal™, Nixxes Software en Crystal Northwest, heeft een origineel verhaal en biedt de definitieve Avengers-spelervaring. Vorm online teams van maximaal vier spelers, leer buitengewone krachten beheersen, maak aanpassingen aan een groeiende lijst helden en bescherm de aarde tegen escalerende dreigingen.

  Marvel's Avengers voor Windows begint op A-day, wanneer Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor een hightech Avengers-hoofdkwartier openen in San Francisco, met onder andere de onthulling van hun eigen Helicarrier, aangedreven door een experimentele energiebron. Het feest ontaardt in een ramp wanneer een catastrofaal ongeluk voor een enorme verwoesting zorgt. De Avengers, die verantwoordelijk worden gehouden voor de tragedie, gaan uit elkaar. Vijf jaar later, als alle superhelden zijn verboden en de wereld opnieuw in gevaar verkeert, is de laatste hoop het opnieuw bijeen brengen van Earth’s Mightiest Heroes.

  Marvel's Avengers krijgt regelmatig contentupdates en zal spelers meerdere jaren meenemen op een epische reis. Dit spel is de volgende stap voor de Avengers.

  * De officiële systeemvereisten van het spel zijn nog niet bekend.
  lees meer

  Specificaties