Marshall TUFTON BT Sandstone Grey Bluetooth speaker, Zwart

  MarshallTUFTON BT Sandstone Grey Bluetooth speaker

  354.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Marshall TUFTON BT Sandstone Grey Bluetooth speaker

  Marshall portable speaker Tufton BT (Zwart)
  Op zoek naar een krachtige speaker die ook nog makkelijk mee nemen is? Marshall brengt je de Tufton BT, de krachtigste draagbare luidspreker uit hun collectie. Met de Tufton ben je gegarandeerd van 20 uur draagbare speeltijd, zodat je nooit zonder muziek hoeft te zitten. De Bluetooth 5.0-technologie geeft je een bereik van 10 meter en de mogelijkheid om de speaker te koppelen aan alle apparaten die beschikken over een bluetooth verbinding.

  Meer dan 20 uur draagbare speeltijd
  Tufton biedt meer dan 20 uur draagbare speeltijd op een enkele lading. De op een gitaar geïnspireerde draagriem maakt hem perfect om mee te nemen.

  Multi-directioneel geluid
  Tufton's 3-weg ontwerp en achterwaarts gerichte driver produceren een helder en gearticuleerd geluid over alle frequenties. Deze configuratie dompelt je onder in je muziek, binnen of buiten.

  Bluetooth 5.0
  Tufton is uitgerust met Bluetooth 5.0-technologie voor draadloos muziek afspelen. Speel muziek af met elk Bluetooth-apparaat met een bereik tot 10 meter van de luidspreker.

  Duurzaam en onverwoestbaar
  Tufton heeft een IPX2 waterbestendige klasse en verzonken gemonteerde hoekkappen waardoor hij een uiterst robuuste en duurzame luidspreker is.

  Ipx2 waterbestendig
  De weg zit vol verrassingen en daarom biedt Tufton een waterbestendig ontwerp. Dankzij de IPX2-classificatie is Tufton bestand tegen een beetje water.

  Multi-host functionaliteit
  Tufton is voorzien van multi-host functionaliteit, zodat je gemakkelijk verbinding kunt maken en schakelen tussen twee Bluetooth-apparaten.

  Pas je geluid aan
  Het Tufton bovenpaneel is voorzien van analoge bedieningsknoppen voor bas, hoge tonen en volume, zodat jij het geluid dat je wenst precies zo nauwkeurig mogelijk kunt instellen.

  Quick charge
  Tufton heeft een snelle oplaadmogelijkheden, zodat je de accu's snel kunt opladen, Met 20 minuten heb je 4 uur draagbare speeltijd, terwijl een volledig opgeladen batterij in 2,5 uur bereikt kan worden.
  lees meer

  Specificaties