Marshall Stanmore Speaker, Cream
 • -7%

  MarshallStanmore Speaker

  399.-369.-je bespaart 30.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Marshall Stanmore Speaker

  Marshall Multi-Room speaker Stanmore Wi-Fi (Creme)
  Het karakteristieke Marshall design met vinyldetails en het iconische scriptlogo zorgt ervoor dat deze speaker een aanvulling is op elke kamer/ruimte. Voorop de speaker is met trots het jaartal 1962 geplaats, dit is het oprichtingsjaartal van Marshall en verwijst naar de meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kwaliteitsgeluidsapparatuur.

  Groter dan levensgroot geluid
  De Stanmore biedt je een zuiver en nauwkeurig geluid, het is de meest veelzijdige speaker in de Marshall collectie en is daarom geschikt voor de akoestiek van iedere kamer.

  Draadloos verbinden
  Bluetooth 5.0 en aptX-technologie biedt een verliesvrij draadloos geluid met een bereik van maximaal 10 meter, met behoud van de connectiviteit. Gebruik je smartphone, tablet of computer met Bluetooth om muziek rechtstreeks naar je speaker te streamen zonder kabels.

  Pas je geluid aan
  Verfijn jouw muziek met de Marshall Bluetooth-app of de analoge bedieningselementen op het bovenpaneel van de luidspreker om aan jouw eisen te voldoen.

  Bedrade connectiviteit
  De Stanmore  is uitgerust met een RCA- en 3,5 mm-ingang. Dit zorgt ervoor dat de mensen die genieten van een meer analoge geluidservaring ook alles uit de speaker kunnen halen.

  Multi-host functionaliteit
  Deze luidspreker is voorzien van multi-host functionaliteit, zodat je eenvoudig twee Bluetooth-apparaten kunt aansluiten en schakelen tussen de twee Bluetooth-apparaten. Zo kun je je favoriete muziek delen met je naasten en familie.

  Let op: Een accu ontbreekt. Dit apparaat moet dus op netstroom aangesloten worden
  lees meer

  Specificaties

  Garantie