• uitverkocht

  Marshall Multi-room Uxbridge BT Google Voice speaker

  199.-
  • Wit
  • Zwart
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Marshall Multi-room Uxbridge BT Google Voice speaker

  De Marshall Uxbridge Voice combineert het legendarische geluid van Marshall met handsfree hulp van de Google Assistant, voor een speaker die niet alleen slim is, maar ook briljant. Klein van formaat en toch groot in geluid, deze luidspreker levert een heldere en nauwkeurige audio-ervaring. Met de Google-assistent kan je je favoriete muziek afspelen en bedienen, en genieten van de nummers waar je van houdt, ongeacht in welke kamer je je bevindt. Je kan ook je dag plannen, alarmen instellen en eenvoudig slimme apparaten in je huis bedienen - gewoon door je stem te gebruiken. Het is de slimme manier om naar muziek te luisteren en nog veel meer.
  Klassieke Marshall details zoals zout en peper fret en het iconische scriptlogo sieren het stevige frame van Uxbridge Voice - het geeft een subtiele knipoog naar het erfgoed van het merk en meer dan 55 jaar ervaring.

  Gesigneerd geluid
  Kracht is net kleiner geworden. Uxbridge Voice is ontworpen om een denderend geluid te creëren uit zijn compacte frame. Een geavanceerde opstelling met high-end componenten komt samen om schreeuwende hoge en harde lage tonen te produceren voor een briljant gebalanceerd geluid dat alleen Marshall kan leveren.

  Eindeloze manieren om te luisteren
  Beschouw deze luidspreker als jouw backstagepas voor elk liedje op de planeet. De toegang tot de muziek van de wereld is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag je Google Assistent om muziek, podcasts en radio van de populairste streamingservices af te spelen en te bedienen en je bent klaar om te luisteren. Je kunt ook informatie vinden over het nummer waar je naar luistert en genieten van de nummers waar je van houdt. Het maakt niet uit in welke kamer je je bevindt. Je kan verbinding maken met Wi-Fi, ingebouwde Chromecast, Airplay 2 of Bluetooth.

  Bouw een systeem voor meerdere kamers
  Vul jouw huis met meeslepend geluid door een multi-room systeem te bouwen met een Chromecast inbouw- of Airplay 2-luidspreker. Speel draadloos verschillende nummers af in elke kamer of breng het allemaal samen en speel hetzelfde nummer af in het hele huis. Begin gewoon met één luidspreker en bouw jouw systeem in de loop van de tijd op.

  De google-assistent
  Je kan muziek afspelen en controleren, informatie vinden over het liedje en genieten van de liedjes waar je van houdt, in welke kamer je ook bent. Je kan ook je dag plannen, antwoorden vinden op Google Search, alarmen instellen en alledaagse taken beheren - gewoon door je stem te gebruiken. Je kan ook gemakkelijk je slimme thuisapparaten in je huis bedienen. Begin gewoon met "Hé Google" te zeggen om een gesprek te beginnen met jouw Google-assistent.

  Iconisch marshall ontwerp
  Deze luidspreker combineert hedendaagse technologie met het iconische Marshall ontwerp om een hard-hitting geluid te leveren met behoud van een klassieke uitstraling. Gesigneerde Marshall-details zoals een zout- en peper fret, messing accenten en het iconische scriptlogo sieren het compacte frame van de Uxbridge Voice. Je zult deze luidspreker in elke kamer met trots willen laten zien.

  Pas jouw geluid aan
  Stem jouw muziek af op jouw wensen. Je kan de wankelknoppen op het bovenpaneel van je luidspreker gebruiken om je geluid te perfectioneren op basis van de kamer waarin je je bevindt. Stel eenvoudig het volume, de hoge en lage tonen in met de koperen knoppen.

  Spraakherkenning in het verre bereik
  Marshall Voice-luidsprekers maken gebruik van een far-field microfoonarray voor slimme spraakherkenning en ruisonderdrukking. Als je aan de andere kant van de kamer bent, kan de Google Assistant helpen. Je hoeft alleen maar "Hé Google" te zeggen om te beginnen. Wil je wat privacy? Schakel dan de Google-assistent uit door op de knop voor stemdemping op het bovenste paneel van de luidspreker te drukken.
  lees meer

  Specificaties

  MerkMarshall
  FabriekstypeMulti-room Uxbridge BT Google Voice
  Soort artikelMuzieksysteem
  Speakersysteem1
  Smart
  Spraakbesturing
  HDMI-Uitgang
  bekijk alle specificaties
  BluetoothWifi

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.