Marshall Emberton Bluetooth speaker (zwart), Zwart

  MarshallEmberton Bluetooth speaker (zwart)

  148.99
  nog 3 op voorraad

  Marshall Emberton Bluetooth speaker (zwart)

  Emberton is een compacte draagbare luidspreker met het luide en levendige geluid dat alleen Marshall kan leveren. Emberton maakt gebruik van True Stereophonic, een unieke vorm van multi-directioneel geluid van Marshall. Ervaar absoluut 360° geluid waar elke plek een sweet spot is. Met 20+ uur speeltijd kun je urenlang genieten van het superieure geluid van Marshall.

  Superieur signatuurgeluid
  Rijk, helder en luid, zoals de kunstenaar het bedoeld heeft. Emberton maakt gebruik van True Stereophonic, een unieke vorm van multi-directioneel geluid van Marshall. Beleef een absoluut 360° geluid waarbij elke plek een sweet spot is.

  20+ Uren draagbare speeltijd
  Emberton biedt 20+ uur draagbare speeltijd op een enkele lading. Het compacte formaat en de robuuste duurzaamheid maken het perfect om mee te nemen. Emberton kan snel worden opgeladen, met 20 minuten waardoor het een speeltijd van 5 uur heeft.

  Stevig ontwerp met IPX7-waterdichtheid
  Emberton is sterk en veerkrachtig, en heeft een extreem duurzaam en gebruiksvriendelijk ontwerp met een IPX7 waterbestendigheidsclassificatie.

  Multi-directionele bedieningsknop
  Emberton is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Bedienen met de multi-directionele bedieningsknop. Je kunt afspelen, pauzeren, tracks overslaan en het volume van uw luidspreker aanpassen, maar ook in- of uitschakelen.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi
  AUX ingang
  NFC connectiviteit
  Accuduur (uur)20
  Waterdicht
  Breedte (cm)16
  Hoogte (cm)8,8
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluiting

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.