Marshall Major III Voice BT Bluetooth on-ear koptelefoon, Zwart

  MarshallMajor III Voice BT Bluetooth on-ear koptelefoon

  169.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, woensdag in huis

  Marshall Major III Voice BT Bluetooth on-ear koptelefoon

  Fraaie geluidskwaliteit met een retro-design; zo valt deze Marshall Major III draadloze on-ear hoofdtelefoon het beste te omschrijven. Geen last meer van bedrading die in de knoop raakt maar gewoon eenvoudig koppelen via Bluetooth. Met de knoppen die op de oorschelp zitten kun je eenvoudig een nummer doorspoelen, het volume regelen en inkomende gesprekken opnemen. Via de bijgeleverde USB-kabel laad je de koptelefoon op. Opladen is overigens geen dagelijkse gebeurtenis bij deze hoofdtelefoon van Marshall, dankzij de accuduur van 60 uur geniet jij extra lang van jouw favoriete muziek!

  Blijf in contact
  Ondersteund door Google Assistant hoef je je koptelefoon nooit meer af te doen.Krijg bericht over oproepen, berichten of gebeurtenissen. Antwoord alleen met je stem. Druk gewoon op de stemknop en houd deze ingedrukt en zeg: "SMS Jim, ik ben onderweg".

  Antwoorden krijgen
  Routebeschrijving nodig tijdens het reizen? Jouw assistent kan je helpen met de navigatie naar de dichtstbijzijnde platenzaak of andere bedrijven in de buurt. Je kunt zelfs antwoorden krijgen op dingen die je wilt weten, zoals het laatste nieuws over het weer, verkeer, herinneringen en meer.

  Beheer je dag
  Herinneringen en timers instellen. Vraag je assistent om "me eraan te herinneren dat ik om 19.00 uur kaartjes voor de show moet kopen". Of vraag hulp bij zaken als je dagelijkse schema. Zeg gewoon "wat is mijn schema vandaag?".
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth