Marshall Bluetooth koptelefoon over-ear, N.v.t.

  MarshallBluetooth koptelefoon over-ear

  186.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Marshall Bluetooth koptelefoon over-ear

  Marshall draadloze hoofdtelefoon Monitor BT (Zwart)
  De zwarte vinyl Monitor Bluetooth hoofdtelefoon combineert Hi-Fi deskundigheid en Bluetooth aptX-technologie voor een subliem geluid en 30 uur draadloze luistertijd per oplaadbeurt. Het ergonomische design in combinatie met het karakteristieke Marshall ontwerp zorgt voor een comfortabele draagervaring gedurende de hele dag.

  Bluetooth aptX
  Bluetooth aptX geeft je een uitzonderlijke geluidskwaliteit en de vrijheid en het gemak om je te verplaatsen met een draadloos luisterbereik van 10 meter.

  Alles omvattend Hi-Fi-geluid
  Aangepaste afgestemde drivers leveren uitzonderlijke audio, die een vrijwel neutraal geluid levert dat een perfecte balans biedt tussen helderheid en bass, terwijl het over-ear ontwerp een geluidsisolatie biedt die je in staat stelt je te concentreren op de muziek.

  Bedieningsknop
  Met de multidirectionele knop kan je gemakkelijk je muziek en telefoonfunctionaliteit bedienen.

  Telefoonfunctionaliteit
  Draadloos een oproep beantwoorden, weigeren of beëindigen met de bedieningsknop. Twee ingebouwde passieve ruisonderdrukkende microfoons zorgen ervoor dat je gesprekken kunt voeren en spraakmemo's kunt opnemen via je apparaat.
  Met de ingebouwde microfoon is het mogelijk om telefoongesprekken te voeren en spraakmemo’s op te nemen. De microfoon wordt bediend met de knop op de hoofdtelefoon.

  Deel je muziek
  Wanneer je draadloos naar muziek luistert, kun je de lege 3,5mm aansluiting gebruiken om audio met iemand anders te delen.

  Opvouwbaar ontwerp
  Met zijn inklapbare ontwerp is Monitor Bluetooth de ultieme reisgenoot, die bestand is tegen lange dagen op de weg.

  Beschermbare draagtas
  Als je klaar bent met het gebruik van je Monitor Bluetooth-hoofdtelefoon, vouw hem dan gewoon op en berg hem op in de meegeleverde canvas draagtas voor extra bescherming.
  Afneembaar 3,5 mm snoer en micro usb oplaadkabel inbegrepen
  Als je ooit zonder stroom komt te zitten, verbind dan de losse 3,5mm kabel met je telefoon en luister gewoon verder of gebruik de micro USB laadkabel om de batterij weer op te laden.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth