Marmitek Invisible Control 6 XTRA ontvanger | SMART, Zwart

  MarmitekInvisible Control 6 XTRA ontvanger | SMART

  64.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Marmitek Invisible Control 6 XTRA ontvanger | SMART

  Bedien apparaten die uit het zicht staan met smartphone, tablet of afstandsbediening. Met de unieke Marmitek Invisible Control 6 XTRA | SMART kun je tot wel 8 apparaten die in een gesloten tv-meubel staan bedienen met een smartphone, tablet en/of bestaande afstandsbediening. Download de gratis Marmitek Invisible Control app en maak met het grootste gemak een zeer eenvoudige, universele afstandsbediening die iedereen bij jou thuis begrijpt.

  Word je tijdens het tv kijken gebeld op jouw smartphone? Geen probleem. Naast de bediening met de Invisible Control app kun je altijd jouw bestaande afstandsbediening(en) blijven gebruiken.

  Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:
  - Infrarood ontvanger: ‘ontvanger’
  - Infrarood module: ‘module’
  - Infrarood zender: ‘zender’ (blaster led)
  - Bluetooth ontvanger (2e infrarood zender)

  De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender. De zender ‘bedient’ vervolgens jouw audiovisuele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je geen kastdeuren open hoeft te doen om jouw apparatuur te bedienen.

  De Bluetooth ontvanger gebruik je alleen als je de app gebruikt om je apparatuur te bedienen. Deze Bluetooth ontvanger zet het Bluetooth signaal om naar een infrarood signaal zodat je met je smartphone/tablet ook de tv aan of uit kunt zetten.

  - Bedien een onbeperkt aantal apparaten in een gesloten tv meubel of kast in 1 of 2 compartimenten. Bijna onzichtbaar te plaatsen mét gegarandeerde werking.
  - Bediening ook mogelijk met smartphone of tablet door meegeleverde app.
  - Commando's van bestaande afstandsbediening(en) zijn makkelijk toe te voegen.
  - Zeer eenvoudige en snelle installatie door vernieuwde infrarood techniek (infrarood blaster led).
  - Plaats de infrarood blaster led waar je maar wilt in het kastje of tv meubel en je kunt alle audiovisuele apparatuur in dit compartiment bedienen.
  - Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe infrarood code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale tv decoders.
  - Door geavanceerde filtertechnieken ongevoelig voor gebruik in de buurt van flatscreen tv’s (plasma, lcd en led) en indirect zonlicht.

  Specificaties:
  - Type apparaat: IR-extender
  - Bereik: 10m
  - IR ontvanger
  - Smartmodule
  - 3 Meegeleverde verlengkabels met blaster-led
  -
  Afmetingen:
  - Afmetingen: 80x10x43 mm (bxhxd)
  lees meer

  Specificaties

  Garantie