Marmitek Invisible Control 6 XTRA infrarood ontvanger, Zwart

  MarmitekInvisible Control 6 XTRA infrarood ontvanger

  69.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Marmitek Invisible Control 6 XTRA infrarood ontvanger

  Bedien een onbeperkt aantal apparaten in een gesloten kast met jouw eigen afstandsbediening. De Invisible Control 6 XTRA is de meest verkochte infraroodverlenger. Deze vrijwel onzichtbaar te plaatsen infraroodverlenger werkt met alle apparatuur* en is mede door de 2 meegeleverde infrarood blasters zeer eenvoudig te installeren.

  Deze infraroodverlenger bestaat standaard uit een:
  - Infrarood ontvanger: ‘ontvanger’
  - Infrarood module: ‘module’
  - Infrarood zender: ‘zender’ (blaster led)

  De ontvanger plaats je in het zicht van jouw afstandsbediening en is verbonden met de module die je in de kast hebt geplaatst. De zender sluit je vervolgens aan op de module. Het signaal van jouw afstandsbediening wordt via de ontvanger doorgestuurd naar de module, welke het signaal weer doorstuurt naar de zender. De zender ‘bedient’ vervolgens jouw audiovisuele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je geen kastdeuren open hoeft te doen om jouw apparatuur te bedienen.

  - Bedien een onbeperkt aantal apparaten in een gesloten tv meubel of kast in 1 of 2 compartimenten.
  - Met uitzondering van de zeer kleine IR ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen, met gegarandeerde werking.
  - Zeer eenvoudige en snelle installatie door vernieuwde infrarood techniek (infrarood blaster led).
  - Plaats de infrarood blaster led waar je maar wilt in het kastje of tv meubel en je kunt alle audiovisuele apparatuur in dit compartiment bedienen.
  - Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe infrarood code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale tv decoders.
  - Door geavanceerde filtertechnieken ongevoelig voor gebruik in de buurt van flatscreen tv’s (plasma, lcd en led) en indirect zonlicht.

  * Apparatuur dat wordt aangestuurd met infrarood. Bang & Olufsen apparaten kunnen bijvoorbeeld niet bediend worden met infraroodverlengers.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie