Marmitek BoomBoom 50 bluetooth tv audiozender, Zwart

  MarmitekBoomBoom 50 bluetooth tv audiozender

  39.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Marmitek BoomBoom 50 bluetooth tv audiozender

  Stream het geluid van je tv naar je draadloze Bluetooth hoofdtelefoon. Met de BoomBoom 50 is het mogelijk om het geluid van je tv via Bluetooth te streamen naar je Bluetooth hoofdtelefoon. Nu kun je dus ook vanaf audio-video apparatuur die geen Bluetooth heeft (bijv. tv) geluid streamen naar jouw Bluetooth hoofdtelefoon. Geniet van een programma of voetbalwedstrijd op tv zonder iemand tot last te zijn of hoor juist weer alles wat op tv gezegd wordt.

  De BoomBoom 50 zorgt voor het doorgeven van een uitstekende geluidskwaliteit en is daardoor ook uitermate geschikt om draadloos via je hoofdtelefoon het geluid van je geluidsinstallatie te beluisteren.

  Verder is de BoomBoom 50 makkelijk in gebruik te nemen. Je sluit het product aan via de USB aansluiting op je tv (deze zorgt voor de voeding) en om geluidsoverdracht mogelijk te maken sluit je hem daarna aan op je tv met het meegeleverde kabeltje.

  Je hoeft de BoomBoom 50 maar één keer aan te sluiten op je tv. Hierna is het direct koppelen van je Bluetooth hoofdtelefoon met de BoomBoom 50 zeer eenvoudig dankzij een geavanceerde koppelingstechniek.

  Wil je de volgende keer niet via je hoofdtelefoon naar de audio van je tv luisteren dan hoeven er geen kabeltjes uit het product getrokken te worden. (indien aangesloten op de tv via audio-out)

  - Voegt een Bluetooth audiozender toe aan bestaande apparatuur (bijv. tv, geluidsinstallatie, pc, laptop)
  - Streamt geluid van je tv naar bijvoorbeeld je Bluetooth hoofdtelefoon.
  - Maakt gebruik van een geavanceerde koppelingstechniek.
  - Levert een uitstekende geluidskwaliteit.
  - Plug & Play; je hoeft niets te installeren.
  - Ideaal voor ouderen en slechthorenden; versta weer alles wat op tv gezegd wordt. (indien gebruikt i.c.m. een Bluetooth hoofdtelefoon)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie