Marantz NA6006 netwerkaudiospeler, Zwart
 • Uitverkocht

  MarantzNA6006 netwerkaudiospeler

  579.-499.-je bespaart 80.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Marantz NA6006 netwerkaudiospeler

  XDeze Marantz NA6006 is gemaakt om te voldoen aan alle eisen van de moderne digitale-muziek​luisteraar. Het apparaat bouwt voort op de zeer goed ontvangen ND8006 en bevat bewezen technologieën en een bewezen audio-ontwerpconcept voor de beste geluidsprestaties.

  De NA6006 is speciaal afgestemd op muziekliefhebbers, met geselecteerde componenten en het unieke HDAM-circuit van Marantz, dat een snelle signaalversterking met een grote bandbreedte garandeert om geen detail te missen. Samen met een hoogwaardige D/A-omzetting, een solide mechanische constructie en een schone stroomtoevoer zijn dit de beste ingrediënten voor muzikale audio van ongeëvenaarde Marantz-kwaliteit. Het apparaat levert een hoogwaardig weergave via thuisnetwerkbronnen, lokale USB-opslag, online streamingdiensten, internetradio en Bluetooth en AirPlay 2. Muziek streamen via Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music enzovoorts, en luisteren naar audioweergave van DSD (2,8/5,6 MHz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC en ALAC-bestanden.

  Download de HEOS Home Entertainment Skill voor stembediening en Amazon Alexa voor een naadloze volumeregeling en voor het afspelen, pauzeren of stoppen van de muziek — “Just Ask.” Amazon Echo-apparaat vereist.

  De NA6006 kan ook worden geïntegreerd in het HEOS multiroom-ecosystem. Een zeer veelzijdig apparaat dus.

  Kenmerken:

  - Muziek streamen via internetradio, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer enzovoorts met ingebouwde HEOS netwerktechnologie.
  - Draadloos verbinding maken met een smartdevice voor streamen via Airplay 2, Bluetooth en HEOS 2
  - Ingebouwde Bluetooth en WiFi met 2,4 GHz/5 GHz .
  - Optische en analoge audio-uitgangen.Keuze tussen vaste of variabele niveau-uitgang voor flexibele systeemconfiguratie.
  - Volumeregeling van een aangesloten Marantz-versterker via de HEOS app.
  - Hoofdtelefoonuitgang met selecteerbare sterkteregeling.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifiGarantie