Manfield leren enkellaarzen, Zwart
Manfield leren enkellaarzen, Zwart
 • Uitverkocht

  Manfieldleren enkellaarzen

  109.9910.-je bespaart 99.99
  4 reviews
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames enkellaars van Manfield, uitgevoerd in leer met slangenprint. Het instapmodel is voorzien van een leren voering, een elastische band aan de binnen-en buitenzijde en een hoge hak (8.5 cm ).

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)

  Super laarsje

  Dit zijn echt zulke heerlijke laarsjes. Toen ik ze bestelde was ik bang dat ze te hoog voor mij waren maar ze lopen heerlijk! Mooie chique kleur en voor een leuke prijs! Een aanrader!

  Elegant en toch stoer

  Ik heb dit laarsje met name aangeschaft voor onder mijn rokjes en jurkjes maar onder een broek kun je hem ook dragen. Ondanks de hoge hak loopt hij heerlijk! En hij sluit mooi aan rondom de voet. Een elegant laarsje met een stoere twist. Misschien niet het allergoedkoopste laarsje, maar wel van een goede kwaliteit die je ziet en voelt!

  Heerlijke schoen / laarzen

  Bij de omschrijving staat enkellaars, maar ik vind het eerder schoenen. Daarom heb ik even getwijfeld, maar ze toch gekocht. Ze zijn echt heel mooi!! De hak is (redelijk) hoog, voor mij dan. Maar toch kan ik er goed op lopen. De schoenen staan leuk onder een broek. Maar kunnen ook erg goed onder een jurk of rok omdat ze mooi aansluiten.

  Zelfs mijn dochter wil deze lenen

  Ik ben hier heel tevreden over, zitten heerlijk en krijg leuke commentaren. Ik ga ze verstoppen want mijn dochter wil ze steeds komen lenen...

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale