Managementboeken

2550 Resultaten
Aanbevolen

2550 Resultaten

Beter management met goede managementboeken

Ben jij een type dat altijd het beste uit zichzelf naar boven wil halen? Een persoon waarbij enkel goed niet altijd goed genoeg is als het om je eigen prestaties gaat? Heb je een leidinggevende positie of ambieer je een functie in het management en wil je daarbij goed beslagen ten ijs komen? Een managementboek kan je veel inspiratie en handvatten bieden. Bij wehkamp vind je alles op het gebied van boeken om je managementvaardigheden uit te diepen, te verbreden en verder te ontwikkelen. Kies direct een of meerdere boeken waar jij wat aan hebt en plaats je bestelling.

Management boeken bestellen voor diverse managementstijlen

Er zijn bijzonder veel verschillende managementstijlen, de ene nog effectiever dan de ander. Uit de inspirerende management boeken haal je veel informatie over welke stijl van leidinggeven het beste bij je past. Nog belangrijker: je leest er ook hoe je jouw manier van leidinggeven kunt verbeteren en verfijnen. Denk aan boeken over strategie en management. Deze informatieve boeken bevallen je zeker.

Management boeken bestellen bij wehkamp

Naast diverse leiderschapsstijlen zijn er ook verschillende afdelingen en soorten management. Denk aan tijdelijk management voor een bepaald project: project management. Operations management voor het verbeteren van de winstgevendheid van een onderneming is een ander voorbeeld. Bij wehkamp vind je een ruime selectie aan boeken die je inspireren, informeren en inzicht bieden in diverse vormen van management. Kun je niet wachten om in deze materie te duiken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij wehkamp wacht je nooit lang op je bestelling. Zorg jij er namelijk voor dat we vandaag je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën