Yepp

De Yepp fietsstoeltjes en fietskarren voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze zijn doeltreffend en hip, waardoor het ontwerp opvalt. Door het gebruik van innovatieve materialen zijn de fietsstoeltjes en fietskarren comfortabel. De Yepp fietsstoeltjes zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. En als het echt hard regent, zijn de fietskarren de perfecte oplossing. Make every day a Yeppy day!

sorteren

30 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Yepp

De artikelen van Yepp zijn altijd wel te herkennen aan een paar kenmerken. Zo hebben de fietszitjes allemaal ronde ‘gaatjes’ in de rugleuning en de fietskarren zijn herkenbaar aan de Yepp-vlaggetjes.

Comfort

Yepp heeft fietszitjes in allerlei kleuren en formaten, fietskarren, windschermen en andere accessoires voor op de fiets. Je kunt gemakkelijk al je kindjes veilig meenemen op de fiets en je kiest zelf hoe comfortabel je het wil maken! Zo kun je bijvoorbeeld een windscherm plaatsen op je fiets, hierdoor heeft je kindje geen last meer van wind, regen of insecten. Of een lekker zachte slaaprol voor op het stuur, zo heeft je kindje ondersteuning terwijl hij of zij lekker wegdommelt. En je kunt zelfs kiezen voor een regenhoes voor je fietszitje. Zo heeft je kindje nooit natte billetjes!

Geschiedenis

Het merk Yepp komt uit Nederland en is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG specialiseert zich al 80 jaar in het veilig vervoeren van de belangrijkste mensen ter wereld: kinderen! Het merk Yepp bestaat ondertussen alweer sinds 2009. De Yepp producten hebben een strak design met vrolijke en speelse kleuren.