Mama & ik

  Mama & ik

  14.95
  nog 8 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Mama & ik

  Liefste mama, zullen we samen ons verhaal schrijven?

  Wat dacht je toen je mij voor het eerst in je armen hield?
  Hoe heb je papa eigenlijk leren kennen?
  Hoe was jij vroeger als tiener?
  Waarin lijk ik op jou? En waarin verschillen we van elkaar?

  Er bestaat geen innigere band dan die tussen moeder en dochter. Dit originele invulboek nodigt jullie uit om samen herinneringen op te halen aan vroeger: over jouw kindertijd en die van je moeder, over de typische rituelen en gewoonten van jullie gezin, of over die onvergetelijke vakantie samen. Maar daarnaast is er ook ruimte voor meer persoonlijke vragen of verhalen die je nog nooit eerder aan elkaar had verteld.
  Een uniek boek om samen in te vullen en voor altijd te bewaren!
  lees meer

  Specificaties