Mama Baas: Mijn zwangerschapskalender - Emma Thyssen, Mama Baas en Lore De Vilder

  Emma Thyssen, Mama Baas en Lore De VilderMama Baas: Mijn zwangerschapskalender

  15.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Mama Baas: Mijn zwangerschapskalender - Emma Thyssen, Mama Baas en Lore De Vilder

  Lees in deze originele zwangerschapskalender hoe je baby groeit en zich ontwikkelt, hoe je lichaam verandert en waar je allemaal aan moet denken tijdens je zwangerschap.
  Van de positieve zwangerschapstest tot de bevallingskoffer: ontdek in deze handige kalender alles over de invasie van de hormonen, zwangerschapsdementie, prenatale onderzoeken, zwangerschapskwaaltjes, en nog veel meer.

  Je krijgt een praktisch antwoord op vragen als hoe bereken ik de verwachte bevallingsdatum, hoe en wanneer vertel ik het blije nieuws, wat moet ik écht in huis halen voor de baby, hoe bereid ik me voor op de bevalling, enz. Een must have voor elke mama in spe!

  lees meer

  Specificaties