Mama Baas: 101 vragen van kersverse mama's - Lieve Van Weddingen en Mama Baas

  Lieve Van Weddingen en Mama BaasMama Baas: 101 vragen van kersverse mama's

  19.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Mama Baas: 101 vragen van kersverse mama's - Lieve Van Weddingen en Mama Baas

  Is het mijn schuld als mijn kindje blijft huilen en ik het niet kan troosten? Waarom voel ik mij altijd onzeker als ik goedbedoeld advies krijg? Hoe kom ik de dag door wanneer ik amper heb geslapen? Hoe kan ik mijn partner meer laten helpen? Ik mis mezelf als vrouw; is dat normaal?Moeders die pas bevallen zijn, kampen vaak met heel wat twijfels en wisselende emoties. Je hebt vragen over je nieuwe lichaam, je gevoelens en de relatie met je partner, maar ook over de band met je kindje, de verhouding tot je familie en de vergelijking met andere moeders.Mama Baas-expert Lieve Van Weddingen geeft telkens een helder en genuanceerd antwoord met praktische tips.
  lees meer

  Specificaties