Makita UV3600 verticuteermachine
 • Uitverkocht

  MakitaUV3600 verticuteermachine

  203.95163.15je bespaart 40.80
  UV3600
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Makita UV3600 verticuteermachine

  Makita UV3600 verticuteermachine is een machine die ervoor zorgt dat het dode materiaal en hardnekkige vuil uit het gras wordt verwijderd. De verticuteermachine is geschikt voor gazonoppervlakte tot 350 m² . De machine heeft een maaibreedte van 36 centimeter en een vermogen van 1800 watt.

  Opvangzak
  Al het opgevangen onkruid, mos en overig hardnekkig vuil wordt in de 40 liter grote opvangzak geworpen. Door de grootte van deze zak kun je zonder problemen een langere periode doorwerken, zonder dat je deze vaak dient te legen.

  Verticuteren / beluchten
  Om je gazon goed te onderhouden is het belangrijk om je gazon te verticuteren en/of te beluchten. Het verticuteren gebeurt ongeveer tweemaal per jaar. Eenmaal in het voorjaar na de vorstperiode en eenmaal in het najaar, voor de vorstperiode. Ook kun je ervoor kiezen om je gazon enkel te beluchten, dit kun je vaker doen zonder dat je hiermee je gazon beschadigd. Het verticuteren zorgt ervoor dat de bovenste (vilt) laag wordt verwijderd, de grond wordt belucht en hierdoor de wortelgroei van het gras wordt bevorderd. Je voorkomt hiermee dat er veel mos in je gazon terecht komt, of dat je bruine plekken krijgt. Als je ervoor kiest om enkel je gazon te beluchten, worden er met de messen gaten in de grond gemaakt en wordt er geen mos of vilt verwijderd. Het is belangrijk om bij de keuze van de verticuteermachine hier goed naar te kijken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie