POP top teaser image

MAC Cosmetics make-up

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Wees lekker jezelf met MAC make-up

Vind jij de make-up van Rihanna ook altijd zo goed zitten? Of misschien ben je meer weg van de look van Mariah Carey? Deze en veel andere beroemdheden kennen de klasse van MAC Cosmetics en hebben in de loop der jaren met het merk samengewerkt. Dat op zich is al reden genoeg om jezelf te verzekeren van de kwaliteit van MAC producten. Daarnaast kun je natuurlijk een kijkje nemen op deze productpagina. Nadat je alle prachtige kleuren lipstick hebt gezien, ben je beslist verkocht! Ben jij nog op zoek naar de beste MAC make-up? Dan helpen wij je graag verder.

MAC Cosmetics biedt zoveel keus

Eén blik in het assortiment van MAC en het is duidelijk: dit merk wil dat iedere vrouw zich op en top zichzelf voelt. Ze bieden zoveel keus aan dat er voor iedereen de perfecte producten tussen zitten. Zo is de MAC foundation in veel tinten verkrijgbaar. Twijfel je welke kleur bij jou past? Je kunt eventueel twee tinten kopen die naast elkaar liggen en deze uitproberen of blenden. Houd er ook rekening mee dat je in de winter wellicht een andere tint foundation nodig hebt dan in de zomer. Op zoek naar matte lipstick van MAC? Aan één kleur heb je dan eigenlijk niet genoeg. Kies bijvoorbeeld een opvallende rode of paarse kleur voor een avondje stappen en een nude of roze kleur voor overdag.

MAC biedt je de juiste basis

Voordat je aan de slag gaat met je foundation gebruik je het beste eerst MAC prep + prime fix + primer. Deze beschermt je huid en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Het voordeel van de MAC primer is dat deze hydraterend werkt. Het is dus een verzorgingsproduct en primer in één. Het is extreem licht van gewicht en zeer verfrissend. Breng de MAC prep + prime fix + primer ook aan na het aanbrengen van je make-up als een finish en het geheel ziet er meteen natuurlijker uit.

Koop make-up van Mac in de sale

Het kost niet veel om verliefd te worden op dit merk, maar MAC make-up kopen kost helaas wel wat meer. Gelukkig vind je bij wehkamp vaak MAC make-up in de aanbieding. Op deze manier kun je mooi een voorraad foundation inslaan of verschillende kleuren lippenstift kopen en uitproberen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.