POP top teaser image

HEMA make-up

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Betaalbare HEMA make-up voor een verzorgd uiterlijk

Wil je wallen en irritante vlekjes camoufleren met een goede concealer? En dan het liefst zonder diep in je portemonnee te duiken? Check hier de betaalbare en dierproefvrije HEMA make-up, waaronder huidbeschermende foundations, camouflerende concealers, waterproof mascara en accentuerende wenkbrauwpoeders. Neem onze HEMA make-up collectie onder de loep. Look fabulous and feel confident!

Waar staat de afkorting SPF voor?

Als je de skin protecting foundations beter bekijkt, zie je dat er SPF op de flacons staat. SPF staat voor Sun Protection Factor. Bescherm je huid tegen schadelijke uv-stralen en kies een hoge beschermingsfactor. Als je een dag naar het strand gaat, neem je waarschijnlijk een zonnebrandcrème mee met een hoge factor. Denk bij de aanschaf van beautyproducten ook even aan de sun protection factor. De nieuwe make-up van HEMA beschermt je huid. Zo heeft de parfumvrije foundation een SPF van 30. Dit product is dermatologisch getest, voelt zacht aan en zorgt voor een lichte tot gemiddelde dekking. De foundation is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga voor de kleur die past bij jouw huid.

HEMA make-up collectie: van concealer tot wenkbrauwkit

Sta je 's ochtends voor de spiegel te staren naar donkere kringen onder je ogen? Werk hinderlijke oneffenheden weg met een fijne concealer. Wist je dat het handiger is om eerst de foundation aan te brengen en daarna pas de concealer? HEMA heeft een palet met vijf verschillende kleuren. Zijn je wallen wat groenig van kleur? Ga ze te lijf met een perzikkleurige concealer. Lijken je wallen wat rozig of rood te zijn? Kies dan een groene tint om ze te camoufleren. Wil je een zwarte mascara? De curl & volume mascara is waterproof, krult je wimpers en geeft ze extra volume. Geef jezelf een verleidelijke oogopslag! Op zoek naar accentuerende wenkbrauw make-up van HEMA? Bekijk de verschillende tinten bruin van de wenkbrauwkit in onze webshop. Zie je dat handige doosje met meerdere wenkbrauwpoeders, pincetje, spiegeltje en borsteltje? Ga aan de slag en steel de show met volle, sprekende wenkbrauwen. Kijk je ook nog even bij HEMA geuren en HEMA verzorgingsproducten?

Wil je nieuwe make-up van HEMA? Check onze charmante kortingen

HEMA heeft dierproefvrije make-up voor jou. Heb je een gevoelige huid? Dan raden we hypoallergene make-up aan. Deze beautyproducten hebben minder irriterende ingrediënten dan reguliere producten. Of je nu op zoek bent naar HEMA glitter make-up of hypoallergene make-up van HEMA: surf een rondje door onze webshop, check de prijzen en maak je keuze.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.