beauty

Make-up

Van een natuurlijke look met roze lippen tot smokey eyes: wij hebben de juiste make-up voor je. Volg je de laatste trends of heb je al jaren je eigen stijl? Voor jouw trendy of classy look gebruik je ...

3955 resultatensorteren op
aanbevolen

Bruiloft make-up

Op een speciale dag als je bruiloft wil je er natuurlijk stralend uitzien. Met make-up van L’Oréal Paris, Rimmel en Chanel maak jij jouw ideale bruiloft look.

Kleuren

Als bruid kan je met make-up tijdens je trouwdag helemaal uitpakken maar het mooiste is om een look te kiezen die net wat meer make-up vergt dan je normaal gebruikt. Zachte aarde tinten passen mooi bij een beige of witte jurk en maken je bruiloft make-up compleet. Wil je toch nog graag iets extra’s toevoegen aan je bruiloft make-up, ga dan voor volume nepwimpers om je ogen meer uit te laten komen. Natuurlijk mogen de nagels niet ontbreken met een mooie zacht roze kleur.

Als bruidsmeisje wil je er natuurlijk ook mooi uitzien op die speciale dag. Ga voor een zachte ooglook met een opvallende lippenstift of lipgloss. Of een strakke eyeliner met een nude kleur lippenstift. Zo kom je mooi voor de dag en het past bij elke outfit!

De hele dag mooi

Om de hele dag te genieten van je mooie bruiloft make-up kan je gebruik maken van een primer, poeder of fixing spray. De primer is een goede basis voor je make-up en zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft zitten. Om te voorkomen dat je gezicht gaat glimmen, breng je een poeder aan nadat je je foundation hebt aangebracht. Om je bruiloft make-up af te maken gebruik je een fixing spray zodat je make-up niet uitloopt.

Tip:

gebruik een waterproof mascara zodat je gerust een traantje van geluk kan laten en je bruiloft make-up er mooi uit blijft zien.