Spiegels

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Met deze spiegels breng jij moeiteloos je make-up aan

Je kunt de mooiste collectie make-up in je bezit hebben, maar zonder een goede make up spiegel wordt het een uitdaging om het op een perfecte manier aan te brengen. Aangezien iedere vrouw zo haar eigen voorkeuren heeft, bieden wij je een uitgebreid assortiment aan make up spiegels aan, zodat het perfecte model voor jou er altijd tussen zit. Ben je op zoek naar een makeup spiegel met verlichting, een vergrotende spiegel, een uitklapbare spiegel, een spiegel die je kunt ophangen of een spiegel op een standaard? Wij hebben alles in huis.

De make up spiegel met licht

Om je make up op een juiste manier aan te brengen, heb je goed licht nodig. Een make up spiegel met licht is vooral onmisbaar wanneer je met foundation en blusher aan de slag gaat. Met een ring light spiegel weet je zeker dat je gezicht van alle kanten belicht wordt, waardoor je veel gemakkelijker je foundation gelijkmatig kunt aanbrengen. Kies het beste voor een ring lamp spiegel met opalen afwerking. Deze bieden gelijkmatig licht.

Spiegel voor aan de muur of op een standaard

Het voordeel van een visagie spiegel of scheerspiegel aan de muur is dat het geen ruimte inneemt op je kaptafel. Het staat je daarom nooit in de weg. Het nadeel is logischerwijs dat je het niet kunt verplaatsen. Ga je op reis? Dan zal je je geliefde spiegel achter moeten laten. Dit probleem heb je niet met een losse spiegel.

Vergrootspiegel – doen of niet doen

Sommigen zweren erbij, anderen vinden het niets: de vergrotende spiegel. Deze make-up spiegels zijn super handig, vooral voor de preciezere werkjes. Je eyeliner en lippotlood perfect aanbrengen? Dat doe je natuurlijk met dit soort spiegels. Het nadeel van spiegels die alles vergroten, is dat je niet altijd zicht houdt op het complete plaatje. Daarom zal je waarschijnlijk alsnog een gewone spiegel nodig hebben om vanaf een grotere afstand te kunnen zien of je wenkbrauwen en je eyeliner cat wings wel redelijk gelijk zijn.

Het voordeel van de uitklapbare spiegel

De uitklapbare spiegel helpt je om je gezicht vanuit verschillende hoeken te bekijken. Dat is ideaal wanneer je bijvoorbeeld je foundation aan de zijkant van je gezicht en nek aanbrengt. Ook is het handig wanneer je even snel je kapsel van de achterkant wilt bekijken. Het nadeel van een uitklapbare spiegel? Het is natuurlijk een stukje zwaarder dan een simpele scheerspiegel. Minder geschikt voor op reis dus.

De perfecte make up spiegel kopen

Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd, is er niet slechts één spiegel die perfect is voor iedereen. Welke make up spiegel je kopen gaat, zal dus moeten afhangen van je wensen en omstandigheden. Een goede ring light spiegel werkt voor de meeste vrouwen perfect, maar of deze in de vorm moet komen van een ophangbare spiegel, een spiegel met standaard of een uitklapbare spiegel verschilt van vrouw tot vrouw.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.