POP top teaser image

Sensationail nagelproducten

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Twee weken lang mooi gelakte nagels met Sensationail gellak

Mooi verzorgde nagels? Dat wil iedere vrouw. Nagels lakken is alleen zoveel werk en na een paar dagen begint de lak al af te brokkelen. Best zonde van al die moeite. Met gellak heb je dat probleem niet. De gel is gemakkelijk aan te brengen, is in veel verschillende kleuren beschikbaar en blijft wel twee weken mooi zitten. Vervolgens is het eenvoudig weer te verwijderen. Welke lak probeer jij als eerste uit?

Welke Sensationail Colors haal jij in huis?

Dit merk heeft de leukste nagellak kleuren in huis. Ga voor een opvallende kleur rood, voor een nude tint of voor het tijdloze zwart. Daarnaast kun je kiezen voor tinten die wat minder gangbaar zijn, zoals blauw, groen of geel. Er zijn zoveel opties dat er voor iedere dame de perfecte nagellak tint tussen zit. Kun je niet kiezen? Profiteer van onze aanbiedingen en koop meerdere types tegelijkertijd. Lak je nagels in twee of meer verschillende kleuren voor een unieke look.

Wat heb je nodig?

Voor je aan de slag gaat met gellak heb je een Sensationail set nodig. Deze bevat onder andere een primer, een ledlampje, een nagelvijl, een gel cleanser, pluisvrije doekjes, een bokkenpootje en een Sensationail top coat en base coat. Vooral het ledlampje is onmisbaar, want hieronder moeten de nagels drogen. Breng de base en topcoat aan voor en na het lakken van je nagels om van een langdurig resultaat te genieten. Wanneer je voor het eerst aan de slag gaat met gellak moet je aardig wat spulletjes kopen. Bij ons vind je regelmatig producten van Sensationail in de sale, waardoor je voor een mooie prijs je set (weer) compleet maakt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.