Overzicht

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Make up tassen voor ieder schoonheidsregime

Ben je op zoek naar een nieuwe make up tas? Dan zijn er veel zaken om te overwegen. Gelukkig vind je bij ons de beste make up tassen die perfect op jouw wensen aansluiten. Ga je voor een klein make up tasje, een make up tas van groot formaat, een make up tas met vakken of een ware visagie tas?

Hoe groot moet de make up tas zijn?

Heb jij enkel ruimte nodig voor je mascara, je wimperkruller en een pincet of heb je een uitgebreide make up routine? De hoeveelheid make up die je gebruikt, zal voor een groot deel bepalen wat voor make up tas voor dames je nodig hebt. Als jij een professionele visagist bent, heb je een arsenaal aan make up soorten en kleuren nodig. Dan is een train case de enige optie. Als je wel veel make up opdoet, maar enkel make up voor jezelf bij je hebt, heb je een make up tas van groot formaat nodig.

Wel of niet ordenen?

Werk je niet al te geordend en gooi je het liefst alles bij elkaar? Dan zijn make up tasjes met allerlei vakjes en boxjes wellicht niets voor jou. Het beste kies je dan voor een make up tas voor dames zonder vakken, zodat je niet te veel aandacht hoeft te besteden aan het ordenen van je tas of koffer. Een make up tas met vakken is juist ideaal voor ordelijk werkende dames zoals visagisten.

Ga je vaak op reis?

Een zachte tas neemt minder ruimte in op reis, maar biedt wel minder bescherming aan je make up dan een koffer. Ga je voor een train case en wil je hem meenemen als handbagage tijdens een vliegreis? Let dan goed op de afmetingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.