Roze lippenstift

107 resultaten
aanbevolen

107 resultaten

Koop jouw roze lippenstift in onze webshop

In onze webshop vind je een zeer ruim aanbod aan make-up, zacht roze lippenstift (en uiteraard lippenstiften in andere tinten), verzorgingsproducten en lippotloden van de beste merken. Bij het samenstellen van ons assortiment make-up en verzorgingsproducten vinden wij een ruime keuze van uitstekende kwaliteit en een aanbod in verschillende prijsklassen uiterst belangrijk. Ben jij op zoek naar een nieuwe mat roze lippenstift? Of kies je juist liever voor een mooie roze lippenstift met verzorgende eigenschappen en een uv-bescherming? In onze webshop vind je wat jij zoekt!

Verschillende soorten lippenstift

Wanneer je last hebt van droge lippen en graag wilt kiezen voor een mooie roze lippenstift met goede verzorgende eigenschappen, dan kun je bij ons kiezen uit een breed scala aan tinten en merken. Kies bijvoorbeeld voor een koraal roze lippenstift of een licht roze lippenstift van Rimmel uit de serie Moisture Renew. Deze lippenstiften bevatten een voedende crème waarmee droge of gebarsten lippen verleden tijd zijn. In het assortiment van merken zoals Rimmel en L'Oreal vind je lippenstift in alle mogelijke tinten roze, van een neon roze lippenstift tot een licht roze lippenstift.

Een ruime keuze

Wanneer je het niet fijn vindt om door de dag heen jouw lippenstift opnieuw aan te moeten brengen, dan is de keuze voor een liptint die lang blijft zitten snel gemaakt. De Lipfinity mat roze lippenstift van Max Factor breng je aan in twee lagen. Eerst de tint (die je laat drogen), daarna de verzorgende stick. Je lippen drogen niet uit! Deze lipstick is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van een neon roze lippenstift tot een zacht roze lippenstift voor ieder moment van de dag.

Shop wanneer het jou uitkomt en laat jouw roze lippenstift, lipgloss en meer make-up snel door ons aan huis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.