Oogschaduw kwasten

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Oogschaduw kwasten om je oogschaduw mooi aan te brengen

Wil je je ogen meer op laten vallen? Gebruik dan naast mascara oogschaduw. Oogschaduw is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. De kleur oogschaduw die je kiest, is meestal afhankelijk van de kleding die je die dag draagt en de kleur die mooi bij je ogen en gezichtstint past. Breng voor een vlekkeloos resultaat de oogschaduw altijd aan met goede oogschaduw kwasten.

Welke kwasten voor oogschaduw?

Om je oogschaduw mooi aan te brengen, is een platte oogschaduwkwast onmisbaar. Met een platte kwast kun je namelijk heel precies werken. Met een pencil kwast breng je vervolgens heel nauwkeurig kleur aan in je arcadeboog. Dat blend je vervolgens uit met een blend kwast voor oogschaduw. Wil je al deze kwasten voor het aanbrengen van een perfecte oogschaduw look hebben? Dan kun je bij wehkamp ook een oogschaduw kwastenset kopen. Je hebt dan meteen alle kwasten die je nodig hebt voor een prachtig resultaat.

Kwasten voor oogschaduw reinigen

Als je regelmatig verschillende kleuren oogschaduw gebruikt, kun je het beste je kwasten na elke opmaaksessie goed reinigen. Gebruik voor het reinigen een milde zeep en water. Door je kwasten regelmatig te reinigen, voorkom je dat kleuren per ongeluk met elkaar gaan mengen. Je moet er toch niet aan denken dat die mooie, roze oogschaduw per ongeluk gemengd wordt met zwarte oogschaduw? Geen tijd om zo vaak je kwasten te reinigen? Koop dan een aantal kwasten om mee af te wisselen.

Alles voor je beautyroutine bij wehkamp

Oogschaduwkwast(en) uitgezocht? Bestel dan snel en je hebt vandaag of morgen je kwasten al in huis. Naast kwasten voor oogschaduw verkopen we nog veel meer producten voor tijdens je beautyroutine. Denk bijvoorbeeld aan pincetten en spiegels, wimperkrullers of wimperborstels.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.