MAC Cosmetics foundation

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Laat je gezicht stralen met foundation van MAC cosmetics

De juiste basis aanbrengen om de rest van je make-up goed uit te laten komen, doe je met MAC Cosmetics foundation. Het is in veel verschillende tinten verkrijgbaar, waardoor iedere vrouw kan genieten van dit geweldige product. Ben jij nog op zoek naar foundation om je huid te egaliseren? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Foundation van MAC

De populaire foundation van MAC is de MAC Studio Fix. Het biedt een matte finish en is gemakkelijk gelijkmatig aan te brengen. Het egaliseert de huid, is licht van gewicht en houdt tot wel 8 uur lang. Bovendien biedt deze foundation van MAC een SPF 15 en het bevat huidverzorgende ingrediënten.

Hoe breng je het beste je foundation aan?

Alvorens je je MAC foundation aanbrengt, hydrateer je je huid met een goede dagcrème. Maak vervolgens gebruik van je primer. Nu kun je de foundation aanbrengen met een kwast, een sponsje of je vingers. Strijk de vloeistof vanaf het midden van je gezicht naar de zijkanten toe. Maak deppende bewegingen op plaatsen waar je wat moeilijker bij komt, bijvoorbeeld tussen lijntjes. Het is belangrijk foundation niet te dik aan te brengen. Dat geeft een onnatuurlijk effect. Breng tot slot de prep + prime fix + primer aan om de foundation te fixeren.

Shop MAC make up in de aanbieding

Een goede foundation vinden is niet gemakkelijk en het is ook niet goedkoop. Heb je eindelijk je perfecte match gevonden? Dan kun je het beste gebruikmaken van een goede sale om je favoriete product in te slaan. Bij wehkamp vind je regelmatig MAC Cosmetics foundation en andere MAC producten met korting. Daar moet je van profiteren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.