Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

DVD's
Maigret - Seizoen 1 (DVD)
 • Uitverkocht

  Maigret - Seizoen 1 (DVD)

  20.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Maigret - Seizoen 1 (DVD)

  De norse commissaris Maigret is een creatie van de van oorsprong Belgische auteur Georges Simenon (1903-1989). Naast een eeuwig slecht humeur heeft Maigret nog enkele andere kenmerken: zijn pijp, die hij onophoudelijk rookt, de sterke drank die hij met liefde nuttigt in donkere, obscure cafeetjes en niet te vergeten zijn onorthodoxe manier van werken wanneer hij ingewikkelde moorden en andere misdrijven oplost. Jules Maigret wordt in deze versie vertolkt door niemand minder dan de Golden Globe Award winnaar Michael Gambon. Hij weet als geen ander de creatie van Simenon weergaloos neer te zetten in deze fantastische reeks. In serie 1 bijt Maigret zich vast in 6 spannende zaken waarbij moord en misdaad de boventoon voeren.

  -The Patience of Maigret : Er vinden een aantal juwelendiefstallen plaats in Parijs. Maigret denkt al snel een oplossing voor de hele zaak te hebben gevonden wanneer hij een verdachte in het vizier krijgt. Wanneer er echter nog een roof plaatsgrijpt, lijkt hij toch op het verkeerde spoor te zitten.
  - Maigret and the Burglar’s Wife : De kruimeldief met als bijnaam Trieste Freddie, ontdekt tijdens een inbraak het lichaam van een levensloze vrouw. Omdat hij er niet bij betrokken wil raken neemt hij de benen. Dit maakt de zaak voor Maigret alleen maar lastiger.
  - Maigret Goes to School: Wanneer Maigret aankomt op kantoor, zit schooldirecteur Joseph Gastin hem daar al een poosje op te wachten. Hij is ervan overtuigd dat hij verdacht zal worden van de moord op zijn minnares Leonie Biroaud.
  - Maigret and the Mad Woman: Madame Antoine, een oudere dame, verklaart bij de politie dat iemand in haar appartement heeft ingebroken en daarbij al haar spullen heeft doorzocht. Als ze kort na haar aangifte dood wordt aangetroffen lijkt alleen Maigret de aangewezen persoon te zijn voor deze zaak.
  - Maigret on Home Ground: Maigret besluit om terug te keren naar zijn geboortestad nadat hij een brief kreeg dat er een moord zal plaats vinden in de plaatselijke kerk. Wanneer de gravin van Saint Fiacre het leven laat in deze kerk, zet Maigret alles op alles om de zaak op te lossen.
  - Maigret sets a Trap: In de Parijse kunstenaarswijk Montmartre worden in korte tijd 5 moorden gepleegd op jonge vrouwen. Omdat Maigret geen enkel aanknopingspunt kan vinden voor deze moorden, besluit hij een val op te zetten om zo de moordenaar te strikken.
  The Patience of Maigret
  Maigret and the Burglar's Wife
  Maigret Goes to School
  Maigret and the Mad Woman
  Maigret on Home Ground
  Maigret sets a Trap

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur320
  LeeftijdLet op met kinderen tot 6 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand