Magycker: De klauw - Adrian Stone

  Adrian StoneMagycker: De klauw

  20.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Magycker: De klauw - Adrian Stone

  De Klauw is deel 1 van Adrian Stone's nieuwe fantasy-reeks Magycker. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en het Rune-tweeluik.

  Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn vaak maar van tijdelijke duur, en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt het weer uit zijn geheugen gewist. Alleen de allerrijksten kunnen dus genieten van de giften van de Magyckers.

  Als een delegatie uit Aimerey de stad van Marit en haar autistische broertje Auric aandoet, kunnen ze dat daarom bijna niet geloven. De grote rotsblokken die de enige toegang tot de stad versperren zijn weliswaar een financiële domper voor de handel, maar niemand had gedacht dat het bestuur de Magyckers zou betalen om ze te laten weghalen.

  Als iemand vervolgens de spreuk van de Magyckers herhaalt, breekt de hel los. Vrij gebruik van een spreuk brengt het hele bestaan van Aimerey in gevaar, en dat zullen de Magyckers koste wat kost voorkomen.

  Maar laat nou net Auric degene zijn die de spreuk kan herhalen...

  Adrian Stone (1958) is de grootste Nederlandse fantasy-auteur van het moment. Magycker 1 - De Klauw is zijn zesde boek en het begin van een compleet nieuwe serie.
  lees meer

  Specificaties