Magimix VertuoPlus Deluxe koffieapparaat (mat zwart), Mat zwart

  MagimixVertuoPlus Deluxe koffieapparaat (mat zwart)

  119.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Magimix VertuoPlus Deluxe koffieapparaat (mat zwart)

  *dit koffieapparaat werkt met speciale Nespresso Vertuo koffiecapsules.

  Beleef grootse koffiemomenten met de Nespresso VertuoPlus Deluxe. Kies je favoriete kopgrootte, van een kleine intense espresso tot een grote kop koffie.

  Vijf verschillende kopgroottes
  VertuoPlus Deluxe heeft vijf verschillende kopgroottes: Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40ml). De unieke barcode op elke capsule is gekoppeld aan de exacte waterhoeveelheid, de temperatuur en rotatiesnelheid. Met één druk op de knop bereid je de perfecte koffie, vol van smaak, met een rijke crema.

  Nieuw bereidingssysteem
  In deze machine komt de uitgebreide kennis expertise van Nespresso bij elkaar: onze koffie-experts kozen met zorg de herkomst en branding van iedere koffieblend en ontwierpen een nieuw bereidingssysteem dat gebruik maakt van de door Nespresso ontwikkelde gepatenteerde CentrifusionTM- technologie.

  Vertuo capsules
  Bij de koffiemachine ontvang je een welkomstpakket met verschillende Nespresso Vertuo-capsules met elk een uniek aromatisch profiel. Met het draaibare waterreservoir past de VertuoPlus Deluxe in iedere keuken of woonkamer. Welkom in een nieuwe wereld van heerlijke koffie.
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Garantie