Magimix VertuoPlus Deluxe koffieapparaat (grijs), Grijs
 • -40%

  MagimixVertuoPlus Deluxe koffieapparaat (grijs)

  199.-119.-je bespaart 80.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Magimix VertuoPlus Deluxe koffieapparaat (grijs)

  *dit koffieapparaat werkt met speciale Nespresso Vertuo koffiecapsules.

  Met de Magimix VertuoPlus DeLuxe koffiecupmachine van Nespresso beleef je grootse koffiemomenten. Kies met de Magimix Vertuo Plus DeLuxe koffiecupmachine je favoriete kopgrootte, van een kleine intense espresso tot een grote kop koffie. Deze Magimix VertuoPlus DeLuxe koffiemachine heeft vijf verschillende kopgroottes. Zo kan je kiezen tussen de Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml).

  De unieke barcode op elke Nespresso capsule is gekoppeld aan de exacte waterhoeveelheid, de temperatuur en rotatiesnelheid van de gekozen koffie. Met één druk op de knop van de Magimix Vertuo Plus koffiecupmachine bereid je de perfecte koffie, vol van smaak en met een rijke crema.

  CentrifusionTM- technologie
  In deze Vertuo Plus DeLuxe koffiecupmachine van Magimix komt de uitgebreide kennis expertise van Nespresso bij elkaar: de koffie-experts kozen met zorg de oorsprong, herkomst en branding van iedere koffieblend en ontwierpen een nieuw bereidingssysteem, dat gebruik maakt van de door Nespresso ontwikkelde gepatenteerde CentrifusionTM- technologie.

  Bij deze Magimix Vertuo Plus DeLuxe koffiemachine ontvang je een Nespresso welkomstpakket met verschillende Nespresso Vertuocapsules, met elk een uniek aromatisch koffieprofiel. Met het fraaie design en het draaibare waterreservoir past de Vertuo Plus DeLuxe in iedere keuken of woonkamer. Welkom in een nieuwe wereld van heerlijke koffie.
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Garantie