Magimix Nespresso VertuoPlus koffieapparaat (rood), Zwart, Rood
 • 100 koffiecups

  Magimix Nespresso VertuoPlus koffieapparaat (rood)

  179.-
  100 koffiecapsules voor 10.-

  100 koffiecapsules voor 10.-

  Na aanschaf van deze Nespresso Vertuo. Deze actie is geldig t/m 4 september 2022. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Magimix Nespresso VertuoPlus koffieapparaat (rood)

  *dit koffieapparaat werkt met speciale Nespresso Vertuo koffiecapsules.

  Met de Magimix Vertuo Plus koffiecupmachine van Nespresso beleef je grootse koffiemomenten. Kies met de Magimix Vertuo Plus koffiecupmachine je favoriete kopgrootte, van een kleine intense espresso tot een grote kop koffie. Deze Magimix Vertuo Plus koffiemachine heeft vijf verschillende kopgroottes. Zo kan je kiezen tussen de Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml).

  De unieke barcode op elke Nespresso capsule is gekoppeld aan de exacte waterhoeveelheid, de temperatuur en rotatiesnelheid van de gekozen koffie. Met één druk op de knop van de Magimix Vertuo Plus koffiecupmachine bereid je de perfecte koffie, vol van smaak en met een rijke crema.

  CentrifusionTM- technologie
  In deze Vertuo Plus koffiecupmachine van Magimix komt de uitgebreide kennis expertise van Nespresso bij elkaar: de koffie-experts kozen met zorg de oorsprong, herkomst en branding van iedere koffieblend en ontwierpen een nieuw bereidingssysteem, dat gebruik maakt van de door Nespresso ontwikkelde gepatenteerde CentrifusionTM- technologie.

  Bij deze Magimix Vertuo Plus koffiemachine ontvang je een Nespresso welkomstpakket met verschillende Nespresso Vertuocapsules, met elk een uniek aromatisch koffieprofiel. Met het fraaie design en het draaibare waterreservoir past de Vertuo Plus in iedere keuken of woonkamer. Welkom in een nieuwe wereld van heerlijke koffie.
  lees meer

  Specificaties

  Aansluitwaarde (watt)1260
  Pompdruk (bar)19
  Type machineN.v.t.
  Waterreservoir (l)1,2
  Heet water functie
  MelkfunctieGeen melkfunctie
  Inhoud melkreservoir (l)0
  bekijk alle specificaties
  Pompdruk (bar)Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.