Magimix Inissia Black M105 Nespresso machine, Zwart
 • 100 koffiecups

  MagimixInissia Black M105 Nespresso machine

  79.95
  vandaag besteld, morgen in huis
  100 koffiecapsules voor 10.-

  100 koffiecapsules voor 10.-

  Na aanschaf van deze Nespresso machine. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2021. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Magimix Inissia Black M105 Nespresso machine

  De Magimix Inissia Black M105 Nespresso machine, in de kleur zwart, is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik zodat jij elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereikt het water in 25 seconden de ideale temperatuur. Je hebt de keuze uit 2 voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,7 liter. Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit.

  Beste koop
  Deze Magimix M105 Inissia Nespresso machine is tot beste koop benoemd door de consumentenbond in december 2016.

  Compact en kleurrijk design
  De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. De machine is eenvoudig in gebruik en bereidt elke keer weer een heerlijk kopje koffie.

  Espresso en lungo
  Met slechts één druk op de knop bereikt het water in 25 seconden de ideale temperatuur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,7 liter. Je hebt de keuze uit twee voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo.

  19 bar druksysteem & energiezuinig

  Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar dat ervoor zorgt dat alle koffiearoma's vrijkomen. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer je jouw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen.

  Duurzaamheid & recyclen
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmetingen en gewicht:
  - Afmeting (hxbxd): 23x12x32 cm
  - Gewicht: 2,7 kg
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Garantie