overzicht
Magimix Citiz & Milk White M195 Nespresso machine, -
 • koffiekorting

  MagimixCitiz & Milk White M195 Nespresso machine

  195.-
  -
  vandaag besteld, morgen in huis
  30.- koffiekorting

  30.- koffiekorting
  Bij aankoop van dit artikel ontvang je 30.- koffiekorting. Deze actie is geldig tot 1 september 2019.

  Hoe werkt deze actie?
  Als je voor 1 september 2019 een deelnemend Nespresso machine koopt ontvang je de koffiekorting. Hiervoor dien je de aankoop voor 29 september te registreren via onderstaande website. Hier lees je ook alle informatie en de actievoorwaarden. Deze actie is een initatief van - en verloopt volledig via - Nespresso. Wehkamp keert geen koffiekorting uit.

  Magimix Citiz & Milk White M195 Nespresso machine

  Deze Magimix Citiz & Milk White M195 Nespresso machine in de kleur wit, is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. De CitiZ & Milk heeft 2 automatische knoppen voor een espresso en lungo. Met de geïntegreerde Aeroccino3, een melkopschuimer, creëer je ongelooflijk romig warm en koud melkschuim voor koffierecepten met melk. Het druksysteem van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijk kopje koffie. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. De energiebesparingsfunctie zorgt ervoor dat de machine automatisch uitschakelt na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

  Als beste getest
  De Magimix 11319NL CitiZ & Milk Nespresso-machine is als beste getest door de consumentenbond in november 2016.

  Moderne technologie en design
  De CitiZ & Milk is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. De gebruiksvriendelijke functies omvatten onder andere 2 programmeerbare knoppen met automatische stopfunctie voor espresso en lungo koffiebereidingen.

  19 bar druksysteem & energiebesparing
  De hogedrukpomp van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. De automatische energie-besparingsfunctie schakelt de machine uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn. Zo bespaar jij energie.

  Koffiebereidingen met melk
  Met de geïntegreerde Aeroccino3 melkopschuimer creëer je glad en romig melkschuim en bereid je allerlei heerlijke koffierecepten met melk. Dankzij het opklapbare lekrooster plaats je eenvoudig jouw glas onder de koffie-uitloop van de machine.

  Duurzaamheid & recyclen
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmetingen en gewicht        
  - Afmeting (hxbxd): 27.7x22x37.1 cm         
  - Gewicht: 4.97 kg
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)GarantieBeste koop/Beste getest

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand