overzicht
MAGIC Bodyfashion waszakje, Wit

  MAGIC Bodyfashionwaszakje

  5.99
  4 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  MAGIC Bodyfashion waszakje

  Waszak van MAGIC Bodyfashion. Het zakje zorgt ervoor dat je lingerie of andere fijne kleding niet beschadigt tijdens het wassen. Het waszakje is voorzien van een rits. De waszak is rond van vorm en heeft een diameter van 40 cm. 

  Diameter: 40 cm.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(4 reviews)
  Meest recent

  handig!

  Stevige stof, groot genoeg voor 1 voorgevormde BH met grote cupmaat (wat je overigens niet meteen zou zeggen wanneer je het minuscule doosje ontvangt waar het in verpakt zit;-) en heel fijn dat je het lipje van de rits weg kunt moffelen onder een extra stukje daarvoor bedoelde stof zodat je andere spullen niet beschadigen. Ik heb er nog eentje besteld, alleen jammer dat ze er niet nog een slag groter zijn zodat ik per zakje makkelijk twee bh's kwijt zou kunnen. (met een kleine cupmaat past dit mogelijk wel gewoon)

  goede rits

  eindelijk een waszak waar de rits goed dichtblijft in de was =).

  Ideaal!

  Duur, maar ik heb er nu al zoveel plezier van! Een stevige zak, die ritsjes van die andere zakken gingen telkens maar stuk en lekker ruim. Ik heb er twee besteld, ideaal!

  praktische washulp

  Ik gebruik al langer een waszakje echter was mijn oude wat aan de smalle kant en kwam een nieuwe goed van pas. Een waszakje is ideaal voor o.a. lingerie, fijne was en andere kledingstukken die om extra bescherming vragen. Aangezien de wasmachines van tegenwoordig uitgerust zijn met een 20 graden en handwas functie kan men zonder problemen zijn kwetsbare stukken erin opbergen en zo mee laten draaien. Afmeting is ruim en praktisch. Mag in geen enkel huishouden ontbreken.

  toegevoegd aan winkelmand