overzicht
MAGIC Bodyfashion plak bh met veters, Licht beige

  MAGIC Bodyfashionplak bh met veters

  29.99
  3 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, morgen in huis

  MAGIC Bodyfashion plak bh met veters

  Plak bh met veters van het merk MAGIC Bodyfashion.
  De zelfklevende bh heeft een koordje in het midden om een super push-up effect te creëren. Aan de binnenzijde van de cups heeft het zelfklevende laagje een uitsparing voor de tepels zodat de bh eenvoudig op de juiste plek te plaatsen is. Open eerst het koordje volledig, plak vervolgens beide cups op de huid en trek het koordje aan voor het beste push-up effect dat je kan wensen! Daarnaast zijn de rug en schouders volledig vrij. Na gebruik is de bh eenvoudig te reinigen met water en opnieuw te gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.7(3 reviews)
  Meest recent

  ERG MOOI, KLEEFKRACHT MINDER

  Een erg mooie BH, die idd onder kleding (praktisch) onzichtbaar is. Hij kleeft alleen niet goed aan de randen, waardoor je al snel het gevoel hebt dat hij af valt. Push-up effect is te verwaarlozen.

  Kleur: Roze

  In theorie leuk, maar niet praktisch

  Geeft amper push up aan een grotere boezem (D cup besteld), trekt alleen de borsten naar elkaar toe. Kleeft niet goed aan de randen. Je mag het maar 4-6 uur dragen volgens de voorschriften die er bij het product zitten; iets om rekening mee te houden.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  Super artikel!

  Dit bh is echt super!!! Hij blijft goed zitten, hij is comfortabel en hij zit goed onder kleding door de gladde bovenkant. Je hebt geen last meer van bandjes als je bij bepaalde kleren aan hebt. Die open rug jurkje zit nu perfect en je off the schoulder top zit perfect. Echt een aanrader. Vooral in de zomermaanden.

  5 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Zwart

  toegevoegd aan winkelmand