Madden NFL 19 (Xbox One)
 • -54%

  Madden NFL 19 (Xbox One)

  9.99je bespaart 12.-
  21.99adviesprijs

  Madden NFL 19 (Xbox One)

  Bereik grootsheid in het gridiron in Madden NFL 19 dankzij meer precisie en controle om op alle manieren die je speelt te winnen.
  Bewijs je joystickvaardigheden op het veld met meer controle over elke stap, in momenten die de hele gameplay veranderen door de introductie van Real Player Motion.
  Bepaal zelf hoe je je dynastie opbouwt met behulp van compleet nieuwe strategische team-bouwhulpmiddelen en de allereerste Eigen Draft-Class-maker van de franchise. Domineer de concurrentie met totaal nieuwe manieren om te bouwen en ontwikkel je NFL-sterren uit het heden en het verleden in Ultimate Team.

  Geheel nieuwe gameplay-concepten
  - One-Cut: laat je baldrager van richting veranderen, de tackle ontwijken en versnellen richting de eindzone.
  - Hit the Hole: laat je baldrager de open ruimte opzoeken, om je tegenstander heen manoeuvreren en naadloos doorrennen voor extra afstand.
  - Push the Pile: werk je met kracht langs verdedigers bij de scrimmagelijn voor die belangrijke paar centimeter om een eerste down of touchdown te krijgen.
  - Zonedekking-AI: Authentieke NFL-zonedekkingsprincipes bewapenen verdedigers met de nodige intelligentie en technieken om aanvallen effectiever te stoppen.
  lees meer

  Specificaties

  GenreSport
  PlatformMicrosoft X-Box One
  EAN5035228121942
  artikelnummer16196273

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.